Wij helpen u graag!

Wc verstopt Eindhoven

Wc Verstopt Eindhoven? Komt het water uit uw toilet terug omhoog? Of spoelt uw wc nauwelijks of helemaal niet meer door? Dan is de kans groot dat u te maken heeft met een verstopping.

Op het moment dat u erachter komt dat uw toilet verstopt zit, raden wij u geen gebruik te maken van het toilet. Hiermee wordt de verstopping namelijk hardnekkiger. Het verhelpen van de verstopping wordt hierdoor alsmaar lastiger en lastiger.

Het verhelpen van een verstopping is op zichzelf al een lastige klus. Wij raden u aan voorzichtig te werk te gaan op het moment dat u zelf de verstopping gaat verhelpen. Gooi niet zomaar alles in uw toilet.

Zit uw wc verstopt Eindhoven? En wilt u deze laten verhelpen door een professioneel ontstoppingsbedrijf werkzaam in Eindhoven? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsdienst Eindhoven door te bellen naar 040 218 24 52.

Onze beloften.

R

3 maanden garantie

R

Geen voorrijkosten

R

24/7 spoedservice

R

Deskundige loodgieters

R

30+ jaar ervaring

R

Gratis offerte

Eindhoven Ontstoppingdienst

Services

Ontstoppingsbedrijf Eindhoven

Afvoer ontstoppen

Gootsteen ontstoppen

Loodgieter

Ontstoppen

Ontstoppingsdienst

Riool ontstoppen

Wc verstopt

Gratis offerte

040 218 24 52

Kwartier van te voren werd ik gebeld door de monteur. Heldere communicatie, vriendelijk en heel netjes. Afvoer ontstopt en wat tips gekregen om het in de toekomst te voorkomen. Dik tevreden over de service.

Bas

Wij hadden last van een verstopping in het riool van onze nieuwe woning in Eindhoven. We zijn erg goed geholpen door een vriendelijke monteur van Ontstoppingsbedrijf Eindhoven.

Lilian

Eenvoudig telefonisch een afspraak gemaakt met de telefoniste. Binnen een paar uur was de loodgieter ter plaatse. In minder dan 45 minuten was de verstopping verholpen en was alles netjes opgeruimd. Bedankt Rens!

Ronald

Werkwijze Ontstoppingsbedrijf

1

Inspectie

De loodgieter inspecteert het te ontstoppen probleem.

2

Gratis offerte

De loodgieter stelt een gratis offerte op voor de ontstopping.

3

Ontstopping

Wanneer u akkoord gaat met de offerte wordt de verstopping direct opgelost.

Heeft u een verstopping?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Eindhoven en omstreken

Ontstoppingsbedrijf Eindhoven

Heeft u een verstopte afvoer? En wilt u deze zo snel mogelijk ontstopt hebben? De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Eindhoven helpen u graag!
Onze monteurs kunnen te allen tijde snel bij u op locatie zijn. Daarnaast helpen wij u graag bij het zoeken naar de best passende oplossing voor uw verstopping. Wij lossen gegarandeerd alle mogelijke afvoerproblemen voor u op!

Hier houdt onze service nog niet op. Naast het ontstoppen van uw afvoer geven wij ook vrijblijvend advies. Alles om ervoor te zorgen dat u uw afvoer in optimale staat houdt.

Komt bij u het water uit het toilet omhoog? Of zit de wc al helemaal verstopt? Bel dan gerust via 040 218 24 52 om een afspraak te maken met een ervaren ontstopper van Ontstoppingsbedrijf Eindhoven?

Ontstoppen Wc Eindhoven
Ontstoppingsdienst Eindhoven

Jaren Ervaring

Eindhoven Wc Verstopt
Verstopping Riool Eindhoven

Beginnende verstopping

Hoe ontstaan wc verstoppingen?

Verstoppingen in de wc ontstaan vaak niet in korte tijd. In veel gevallen is dit een langdradig proces wat soms wel maanden kan duren.
Het is ook mogelijk dat een wc plotseling verstopt raakt door het doorspoelen van te veel wc papier, babydoekjes, maandverband of tampons. Dit zit dan meestal klem in de zwanenhals van de wc.

Ook zien we vrij regelmatig dat een voorwerp in de wc is gevallen wat voor een blokkade zorgt. Denk hierbij aan een geurblokje voor in de wc of een stuk speelgoed van kinderen. Wij hebben alles al een keer meegemaakt en kunnen elk probleem oplossen.

Loopt het water niet meer weg uit uw toilet en is een verstopping hiervan de oorzaak? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Eindhoven via 040 218 24 52. Wij kunnen u hier op korte termijn mee helpen!

Zelf doen!

Zelf uw wc ontstoppen

Verstoppingen wil je altijd zo snel mogelijk laten verhelpen. Naast het feit dat het vervelend is dat u geen gebruik meer kunt maken van de betreffende afvoer of wc, kan het ook voor onsmakelijk situaties zorgen.
Een verstopping in het toilet is extra vervelend wanneer u thuis maar één toilet heeft. Op dat moment wilt u hoogstwaarschijnlijk dat de verstopping zo snel mogelijk opgelost wordt.

U kunt er dan voor kiezen om eerst zelf proberen om de verstopping te verhelpen. Toch is het een klus waar de meeste mensen niet zelf mee bezig gaan. Dit is in veel gevallen simpelweg te lastig of smerig.

Het is helaas ook niet altijd mogelijk om zelf de verstopping te verhelpen. Soms is de blokkade simpelweg te hardnekkig of te diep gelegen in het riool. Dan zijn professionele machines nodig die elke verstopping de baas zijn.

Afhankelijk van de oorzaak van de verstopping en waar de blokkade zich bevindt, kunt u bepalen met welke methode u dit het best op kunt lossen. Daarom hebben we op deze pagina een aantal methodes beschreven die u kunnen helpen.

Laat u uw riool liever ontstoppen door een ervaren ontstopper uit uw omgeving? Neem dan gerust contact op voor een afspraak met Ontstoppingsbedrijf Eindhoven via 040 218 24 52. Wij verhelpen binnen no-time uw verstopping!

Nog even voordat u aan de slag gaat! Wij raden u aan om de vloer in het toilet te bedekken met een oude doek of een zeil. Op deze manier voorkomt u dat er vuile spetters op de vloer rondom de wc terecht komen. Tevens bespaart het een hoop troep achteraf.

Verstopping Wc Eindhoven
Riool Verstopt Eindhoven
Loodgietersbedrijf Eindhoven
Eindhoven Gootsteen Ontstoppen

Zwanenhals

De sifon ontstoppen

Soms gebeurt het dat er iets in de sifon van de wc blijft steken, denk hierbij aan een toiletblok. Dit kunt u eventueel met de hand verwijderen. Voor de hygiëne raden wij u aan dit te doen met rubberen handschoenen.
Het komt regelmatig voor dat toiletten verstopt raken doordat er een wc blokje in het toilet is gevallen. De kans is groot dat deze vast komt te zitten in de sifon die zich vaak in het toestel bevindt. Ook deze kunt u vaak met de hand verwijderen.

Wanneer u met uw hand niet bij de verstopping komt, raden wij u de wc pot te demonteren om het wc blokje uit de sifon te halen. Doe dit alleen wanneer u zelf verstand heeft van het plaatsen en demonteren van toiletten.

Wanneer dit niet wilt lukken, kunt u te allen tijde de hulp inschakelen van Ontstoppingsbedrijf Eindhoven. Wij hebben hier veel ervaring mee en beschikken daarnaast ook over het nieuwste gereedschap om uw verstopping te verhelpen!

De ouderwetse plopper

Wc ontstoppen met een plopper

Wanneer uw toilet verstopt zit, kan u deze misschien verhelpen met de ouderwetse plopper. Dit is een manier die erg goedkoop en ook zeer effectief is!
Maak alvorens u begint de ontstopper flexibel door deze enige tijd onder een warme te houden. Dit zorgt ervoor dat de ontstopper beter aansluit op de afvoer.

Vervolgens kunt u aan de slag met het ontstoppen. Doe dit op de volgende manier. In de eerste stap drukt u de ontstopper rustig op de toilet hals.

Het is van belang dat de zuignap goed aansluit op de afvoer, anders werkt de plopper niet. Trek vervolgens de ontstopper snel naar u toe. Hierbij ontstaat zuigkracht die de verstopping moet doen loskomen.

In veel gevallen wordt de verstopping niet direct verholpen. In dat geval is het mogelijk dat u dit proces meerdere keren moet herhalen voordat de verstopping naar boven komt.

Let op: druk de ontstopper niet met volle kracht tegen de leiding aan. Hiermee kunt u de situatie verslechteren. Het gaat bij deze methode voornamelijk om het terugtrekken dus pas hiermee op.

Het is aan te raden om de blokkade niet weer proberen door te spoelen. In plaats daarvan kunt u de blokkade eruit pakken met rubberen handschoenen aan en vervolgens in de daarvoor bestemde container gooien.

Wc Ontstoppingsdienst Eindhoven
Afvoer Ontstoppingsbedrijf Eindhoven
Wc Ontstoppen Eindhoven
Riool Verstopping Eindhoven

Afwasmiddel

Wc verstopping verhelpen met afwasmiddel

Zit de verstopping waarschijnlijk diep in de leidingen? En zullen deze veroorzaakt worden door papier, vet of iets anders wat flexibel is?

Dan is wasmiddel een methode die goed kan werken. Tevens is dit één van de goedkoopste methodes voor het ontstoppen van uw wc. Naar ons idee zeker het proberen waard!

Dit werkt op de volgende manier. Begin door een emmer te vullen met warm water. Spuit daarna twee eetlepels wasmiddel in de wc. Gooi daarna de emmer met warm water in de wc. Het is belangrijk om de emmer vanaf een hoogte in de wc te gooien, hierdoor geeft u het water extra kracht mee.

Let op! Zorg ervoor dat u er geen kokend water in gooit, dit kan namelijk het porselein van het toilet afbreken.

Wees voorzichtig

Pas op met een ontstoppingsveer

Er zijn mensen die een ontstoppingsveer in huis hebben. Wanneer hun toilet verstopt raakt denken zij dat het een goed idee is om deze te verhelpen met deze veer. Echter zijn wij het daar niet mee eens.

Wij raden het gebruik van een ontstoppingsveer af, wanneer je aan de slag gaat met het ontstoppen van je wc. Schade aan de leidingen kan het gevolg zijn van het gebruiken van de veer.

De veer is gemaakt van een hard en stevig materiaal. Uw toiletpot kwetsbaar wanneer u met deze harde materialen in uw toilet gaat. U kunt namelijk krassen of breuken veroorzaken in het porselein van uw toilet.

Wanneer u het idee heeft dat echt nodig is om een ontstoppingsveer te gebruiken, schakel dan de hulp van een betrouwbare ontstoppingsdienst in.

Wc Verstopt Eindhoven
Riool Ontstoppen Eindhoven Veermachine
Eindhoven Riool Verstopping
Gootsteen Verstopt Eindhoven

Vermijd deze producten!

Gebruik deze middelen niet

Bouwmarkten en supermarkten een groot assortiment aan chemische ontstoppingsmiddelen. Veel van deze middelen bevatten chemicaliën die een bijtende werking hebben. Hierdoor worden de afvoerbuizen aangetast en of zelfs beschadigd.
Deze middelen kunnen gevaarlijk zijn voor uw gezondheid. Wanneer u deze middelen op uw blote huid krijgt kunt u een chemische brandwond oplopen. Daarnaast kun u door de dampen die vrijkomen van de middelen last krijgen van uw luchtwegen.

Naast het feit dat het merendeel van deze chemische middelen niet werkt, kunnen de verstoppingen hierdoor erger worden. Wanneer deze middelen blijven zitten in uw riool of afvoer, kunnen ze hard worden of gaat klonten. Dit maakt het alsmaar lastiger de verstopping te verhelpen.

Voorkom nieuwe verstoppingen

Voorkomen van verstoppingen in het toilet

Het voorkomen van een verstopt toilet is beter dan het verhelpen ervan. Daarom hebben wij een aantal tips die u kunnen helpen om de afvoerbuizen in goede staat te houden.

Zo kunt u verstopping voorkomen en de levensduur van de buizen verlengen. Spoel bijvoorbeeld geen vet of afval door het toilet.

Dan is het van belang om geen maandverband, tampons, babydoekjes, of luiers door het toilet heen te spoelen. Gooi dit in plaats daarvoor in de daarvoor bestemde container.

Ook te veel wc papier doorspoelen is niet verstandig om door te spoelen. Als u al veel wc papier gebruikt heeft kan het geen kwaad om alvast een keertje door te spoelen.

U kunt er ook voor kiezen om uw riool te laten reinigen. Bij zo’n reiniging worden de leidingen doorgespoten. Hierdoor wordt de kans op een verstopping geminimaliseerd omdat de afvoerbuizen weer helemaal schoon zijn.

Daarbij komt ook nog dat de levensduur van uw riool zo lang mogelijk verlengd wordt. Dit kan u op de lange termijn ook reparatie- of vervangingskosten besparen.

Wc Verstopping Eindhoven
Eindhoven Riool Ontstopping
Eindhoven Riool Verstopping
Riool Ontstoppen Eindhoven

Ervaren loodgieters

Een professioneel ontstoppingsbedrijf

Is het u niet gelukt om de afvoerverstopping te verhelpen? Dan staan onze monteurs klaar om u te helpen!
De vakmannen van Ontstoppingsbedrijf Eindhoven hebben jaren ervaren met het effectief verhelpen van riool- en afvoerproblemen. Zij zijn allemaal voorzien van een VCA-diploma. Daarnaast zijn zij voorzien van speciale apparatuur waarmee wij elke verstopping kunnen opsporen en verhelpen.

Wij hanteren eerlijke en marktconforme prijzen. Daarnaast brengen wij in geen enkel geval voorrijkosten in rekening. Alvorens wij aan de slag gaan, ontvangt u van ons altijd een prijsopgave. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en voorkomen wij financiële verrassingen achteraf.

Op het moment dat wij akkoord krijgen op deze prijsopgave gaan wij onmiddellijk aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw verstopping zo snel en goed mogelijk is verholpen. In de meeste gevallen zijn wij al binnen 30 minuten klaar!

Wij brengen geen voorrijkosten in rekening. Neem gerust contact op voor een afspraak met een vakman van Ontstoppingsbedrijf Eindhoven via 040 218 24 52. Wij komen binnen no-time naar u toe om u te voorzien van een perfecte ontstopping!

Transparant

Tarieven Ontstoppingsbedrijf

Start tarief

Het vooronderzoek en het oplossen van de verstopping.

Een eenvoudige verstopping is binnen een halfuur opgelost.

R

Halfuur arbeid

R

Inclusief btw

98

Na start tarief

Verstopping niet opgelost binnen het eerste halfuur?

Dan rekenen we verder per kwartier.

R

Per extra kwartier arbeid

R

Inclusief btw

30

Garantie

Keert dezelfde verstopping binnen 3 maanden terug?

Dan lossen wij de verstopping gratis voor u op!

R

3 maanden garantie

Gratis prijsopgave

Ontstoppingsbedrijf Eindhoven
tot uw dienst

Heeft u te maken met een verstopping? Dan kunt u op Ontstoppingsbedrijf Eindhoven rekenen! Wij kunnen elke verstopping verhelpen. Neem gerust contact op met onze telefoniste om een gratis prijsopgave te ontvangen.

Bel ons vandaag: 040 218 24 52

Verstoppingen verholpen

Jaren ervaring

Ervaren loodgieters

Onze dienstverlening

Services Ontstoppingsbedrijf

Riool Ontstoppen Eindhoven

Is uw riool verstopt geraakt? Wij staan voor u klaar! Maak gerust een afspraak met een collega!

Ontstoppingsdienst Eindhoven

Heeft u een verstopping? Neem dan contact op met Ontstoppingsdienst Eindhoven!

Afvoer Ontstoppen Eindhoven

Een verstopping in uw afvoer? Dat is vervelend. Neem contact op en wij verhelpen uw verstopping!

WC Verstopt Eindhoven

Zit uw toilet verstopt? Maak dan snel een afspraak en wij komen binnen
no-time bij u langs!

Ontstoppen Eindhoven

Op zoek naar een ontstopper die uw riool- of afvoerproblemen kan verhelpen? Wij staan voor u klaar!

Gootsteen Ontstoppen Eindhoven

Gootsteen verstopt? Wij kunnen u hiermee helpen! Vraag een offerte aan bij onze telefoniste.

Wie zijn wij?

Over Ontstoppingsbedrijf Eindhoven

Ontstoppingsbedrijf Eindhoven is opgericht in 1992 met als doel zoveel mogelijk verstoppingen verhelpen. Inmiddels hebben wij al duizenden tevreden mensen van hun verstopping afgeholpen!

Wij staan garant voor betrouwbaarheid en kwaliteit. Wij proberen elke klant op transparante en vakkundige wijze van hun verstopping afhelpen.

Wilt u uw verstopping laten verhelpen? Neem dan gerust contact op met Ontstoppingsbedrijf Eindhoven via 040 218 24 52.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Hoe gaat Ontstoppingsbedrijf Eindhoven te werk?
Wanneer u een afspraak maakt bij Ontstoppingsbedrijf Eindhoven, komen wij bij u langs. Als eerst onderzoeken de situatie: waar zit de verstopping en hoe kunnen wij deze het best oplossen?

Vervolgens ontvangt u van ons een prijsopgave. Hierin maakt onze monteur een inschatting over hoeveel tijd het in beslag gaat nemen en welke materialen en/of gereedschappen wij nodig hebben.

Op het moment dat u akkoord gaat, gaan wij direct aan de slag om uw verstopping zo snel mogelijk te ontstoppen. Neem gerust contact op wanneer u vragen heeft over onze werkwijze via 040 218 24 52.

Kan ik mijn afspraak annuleren?
Het kan gebeuren dat u de afspraak wil annuleren. In dat geval kunt u, minimaal 24 uur voor de afspraak, telefonisch de afspraak afzeggen. U kunt in dat geval bellen naar onze collega van de planning via 040 218 24 52. Ontstoppingsbedrijf Eindhoven helpt u graag!
Op welk moment kan ik de monteur verwachten?
In het eerste telefoongesprek spreken wij een tijdsblok af. U kunt er dan ook vanuit gaan dat de monteur binnen deze tijd bij u langskomt. Het kan gebeuren dat de monteur later komt omdat voorgaande afspraak uitloopt. In dat geval zal u hier tijdig over geïnformeerd worden.
Hoe lang duurt een ontstopping gemiddeld?
Elke klus is anders. Wanneer de monteur op locatie is kan hij een goede inschatting maken over hoe lang hij verwacht bezig te zijn. Pas nadat u akkoord gaat begint de monteur met de werkzaamheden.

Gemiddeld hebben wij zo’n 30 tot 45 minuten om een verstopping te verhelpen. Ontstoppingsbedrijf Eindhoven komt graag bij u langs. Neem gerust contact op!

Wat kost het om mijn verstopping te verhelpen?
U vindt onze tarieven op onze website. In de avonduren of het weekend zal de prijs hoger liggen.

Alvorens wij starten met onze werkzaamheden maken wij een vrijblijvende prijsopgave. Wij gaan pas aan de slag met de werkzaamheden, wanneer u akkoord geeft op deze prijsopgave.

Bekijk onze tarieven pagina voor een indicatie van de kosten.

Hoe kan ik afrekenen?
U kunt bij onze monteur op verschillende manieren betalen. U kunt contactloos pinnen, contant en/of via een IDEAL-link betalen.
Ontvang ik een factuur?
Jazeker, deze ontvangt u via de mail. Dit kan soms 24 uur duren. Heeft u geen factuur ontvangen? Neem dan gerust contact op via 040 218 24 52. Ontstoppingsbedrijf Eindhoven helpt u graag verder!
Zit er garantie op de ontstopping?
Het kan gebeuren dat een verstopping binnen een paar maanden terugkomt. In sommige gevallen heeft u dan garantie. Bespreek met de monteur ter plekke wat voor u van toepassing is.

Heeft u te maken met een terugkerende verstopping? Schroom dan niet om contact op te nemen via 040 218 24 52.

Welke werkzaamheden voert Ontstoppingsbedrijf Eindhoven uit?
Ontstoppingsbedrijf Eindhoven ontstopt alles wat op het riool is aangesloten. We verhelpen verstoppingen in het riool, wc, badkuip, doucheputje, gootsteen, hemelwater afvoer & stortbak.

Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor klussen zoals een leidingbreuk, een verzakking in het riool, stankoverlast en overstromingen van bijvoorbeeld uw kelder.

Wanneer uw riool beschadigd is kunt u ons ook bereiken. Bijvoorbeeld wanneer uw riool gerepareerd of vervangen moet worden. Neem gerust contact op!

In welk gebied zijn jullie werkzaam?
Ontstoppingsbedrijf Eindhoven is werkzaam in de stad Eindhoven en wijde omstreken. Wij brengen daarbij nooit voorrijkosten in rekening. Dit is een groot voordeel voor uw portemonnee.

Ontstoppingsdienst Eindhoven komt graag bij u langs. Neem gerust contact op! Ontstoppingsbedrijf Eindhoven is bereikbaar via 040 218 24 52.